Inlägget gjort

10 Spel att se fram emot i höstmörkret

Hösten är en tid att luta sig tillbaka hemma i soffan och ta sig an alla de nya spel som kommer ut inför julrushen. Den här hösten släpps det tonvis med spel och många av de riktigt stora tillverkarna släpper nya spel i sina flaggskeppsserier. Så oavsett vad din favorit är så kommer denna höst bli en högtid!

1.      Fallout 76

Den Postapokalyptiska serien Fallout har underhållit oss i över 20 år. Den här gången prövar Bethesda ett något annorlunda upplägg. Spelet utspelar sig innan katastrofen och istället för att agera mot NPC karaktärer är Fallout 76 ett multiplayer spel där man tillsammans utforskar en stor öppen värld och bygger sin egen historia.

2.      Mega Man 11

En hjälte från den klassiska 8-bitarseran gör sin återkomst efter 10 års frånvaro. Mega Man 11 är inte ett revolutionerande eller nyskapande spel men det lovar att leverera intensiv plattformaktion i den stil vi har vant oss att få från Mega Man i över 30 år.

3.      Hitman 2

Hitman 2 är lite förvirrande det 7:e spelet i Hitman serien. Precis som vi har vant oss reser yrkesmördaren Agent 47 världen över och genomför spektakulära kontraktsmord på allehanda obehagliga typer. Den här gången får vi bland annat besöka Miami och Colombia.

4.      Super Smash Bros. Ultimate

Det ultimata partyspelet Super Smash Bros. återkommer till Nintendo Switch. I detta kaotiska, men ack så underhållande spel kan man välja mellan hela 74 olika klassiska tv-spelskaraktärer och sedan kämpa mot varandra i detta digitala herre på täppan spel.

5.      Battle Field V

Denna klassiska krigsspelsserie återvänder till sina rötter med Battle field V som utspelar sig under Andra Världskriget. Dock väljer man att utforska delar av kriget som inte brukar dyka upp ofta i krigsspel. Bland annat kan man spela som norska motståndssoldater.

6.      Assassin’s Creed: Odyssey

En spelserie som alltid levererat till actionfantaster världen över är Assassin’s Creed och denna gången fortsätter på det grekiska tema som man påbörjade i förra spelet Assassin’s Creed: Origins. I Odyssey går vi flera hundra år längre bakåt i tiden och en höjdpunkt verkar bli en episk strid mot en minotaur.

7.      Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider fortsätter utforska Lara Crofts förflutna. Föregångaren Rise of the Tomb Raider ansågs vara ett av de bästa spelen i serien och Shadow ser ut att bygga vidare på framgången. En stor Hubbvärld och många kluriga pussel på exotiska platser utlovas.

8.      Call of Duty: Black Ops 4

Multiplayer favoriten Call of Duty kommer varje år som ett brev på posten. Nytt för den här gången är att det inte finns något single player läge överhuvudtaget och att mer tyngdpunkt har lagts på att belöna bra lagarbete.  I Call of Duty: Black Ops 4 överlever man inte på egen hand.

9.      Spider-man

Spindelmannen har varit med i många spel genom åren av skiftande kvalitet. Spelet med den enkla titeln Spider-man ser dock ut att inte bara kunna bli det bästa Spindelmannen spelet någonsin utan faktiskt ett av de bästa superhjältespelen genom tiderna. I Spider-man nätsvingar man sig runt i New York och tar sig an en ett gäng klassiska skurkar.

10. Red Dead Redemption 2

Svinga dig upp i sadeln ytterligare en gång! Rockstars Western spel levererar mer än bar en GTA klon i västern. Här rider man runt i den amerikanska vilda västern fångar skurkar mot betalning, besöker salooner och kan leva ut alla sina western-fantasier från barndomen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *