Inlägget gjort

Bäst spel 2018

Det är ingen tvekan om att teknologin fortsätter att utvecklas och detta kan vi verkligen se på alla de fascinerande och spännande spel som släpps ju längre tiden går. Det fokuseras och läggs mycket hårt arbete på att skapa intressanta spel. Det handlar helt enkelt om många saker för att skapa maximal spänning! Genre, bakgrundshistoria, musik och givetvis spelets grafik har alla stor påverkan på om spelet kommer bli en succe eller en flopp. Så vad har vi fått smaka av 2018 än så länge och vad har vi kvar att se fram emot? Här nedanför kommer du kunna läsa allt du behöver veta om just det bästa spelen 2018.

Far Cry 5 – Ubisoft

Ubisoft har länge visat att man vet vad spelare där ute gillar.  Många av oss har en sak gemensamt: stora ytor att utforska och vackra landskap skapar en spelupplevelse som fängslar oss. Dessutom får det gärna vara gott om action på det också! Det är inte konstigt att Far Cry-serien länge har varit en favorit bland spelare där ute, oavsett om de spelar på PC, Playstation eller ett Xbox! Den här gången sker resan i Hope County, som är en skönlitterär region i delstaten Montana, där ledaren av en domedagskult, Joseph Seed, och hans anhängare håller hus. Du som spelar är en sheriff som blir fångad av kulten och du tar dig igenom det spännande äventyret genom strider och utforskning av den stora, öppna världen. Det är verkligen ett roligt och originellt tema som Ubisoft har kommit på den här gången, dessutom med samma härliga spelkänsla som i de tidigare spelen. Du kommer alltså fortfarande kunna springa runt i den öppna världen, uppgradera dina vapen och verktyg, det finns massor med saker som du kan loota och så får man givetvis inte glömma alla färdigheter och andra roliga funktioner som du kan lära dig under äventyrets gång. Här kan man verkligen fastna i timmar. Två tummar upp!

Anthem – BioWare och Electronic Arts

Detta är ett spännande tredjepersons skjutspel som utspelar sig i en stor och äventyrsfylld öppen värld. Du kan spela samtidigt som tre andra spelare och kan optimera din helt egna, unika dräkt, som har olika vapen och superkrafter. Det finns tre olika dräkter som du kan välja mellan som kallas Javelins. Du kan dessutom skapa olika relationer med personer i spelet, vilket gör det till ett interaktivt och spännande spel med många olika unika funktioner. Du kan själv bestämma om du vill spela ensam eller i ett kooperativ multiplayer-läge i en öppen värld, där ni kan spela upp till fyra spelare. Tillsammans kan ni slåss mot bossar och utforska de enorma och vackra landskapen som finns i spelet. Anthem kan du spela oavsett om du spelar på PC, Xbox eller Playstation.

Red Dead Redemption 2 – Rockstar Studios

Det är många av oss spelare där ute som har sett fram emot den här uppföljaren, och kikar man både på den förbättrade grafiken och alla de andra härliga funktionerna som utlovas i Red Dead Redemption 2 så är det inte svårt att se varför. Spelet, som kommer till både Xbox och Playstation, handlar om Arthur Morgan, som är utstött efter att tidigare varit medlem i gänget Van der Linde under 1899. Det ett spännande och actionfyllt äventyrsspel med ett underhållande vilda västern-tema. Under spelets gång kontrollerar du Morgan som tredje person, samtidigt som du ser dina kompanjoner John Marston och Dutch Van der Linde, som du lärt känna i det första spelet. Grafiken i denna uppföljare är verkligen helt ofattbar och lanseringsdatumet har sagts ligga runt oktober 2018! Vi väntar helspända!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *