Inlägget gjort

The Witcher 3: Wild Hunt

Detta är ett actionfyllt rollspel som du kan spela på din xbox, playstation eller PC! Här finner du ett spel som fått sin grund från fantasynovell-serien The Witcher, skriven av den polska författaren Andrzej Sapkowski. The Witcher 3: Wild Hunt är dessutom en uppföljare till tvåan, ”The Witcher 2: Assassins of Kings”. I den tredje utgåvan möter du en stor öppen värld, där du tar på dig rollen som Geralt of Rivia, en monsterjägare annars kallad en Witcher.

I det här spelet letar Geralt efter sin försvunna adoptivdotter, som har försökt gömma sig från Wild Hunt – en makt som försöker fånga henne och ta hennes krafter. Här kommer du möta på mycket spännande action, både med magi och coola medeltida vapen. Du kommer kunna interagera med karaktärer i spelet och gå igenom den spännande historien på ditt eget sätt. Vid sidan av den huvudsakliga historien finns det gott om sidospår och mindre uppdrag att klara av. När du klarar av uppdrag och milstolpar i sagan, så belönas du med erfarenhetspoäng och guld, som du kan byta ut mot vapen eller spendera på att öka alla de förmågor och krafter som en Witcher har.

När du spelar så kan du springa, gå, rulla och ducka med karaktären. Men i den tredje utgåvan så kan du dessutom hoppa, klättra och simma. Geralt har en rad olika vapen att välja mellan, inkluderat olika bomber, en pilbåge och två svärd. De olika vapnen som du kan välja på fungerar olika bra beroende på vad för slags varelse du strider emot. Ett svärd som är gjort av stål gör till exempel mer skada på monster och andra varelser, jämfört med människor. För att uppgradera dina vapen eller dina förmågor, så behöver du gå till en affär. Här kan du också köpa olika healing-potions till dig för att öka din hälsa när du tar skada i stridens hetta.

Det finns också andra saker som du kan köpa, som till exempel bomber eller craft potions. När du springer runt i den öppna världen kommer du dessutom kunna loota från besegrade fiender, där de saker du väljer att spara hamnar i din ryggsäck. Besöker du en av dessa affärerna kan du också sälja upphittat loot som du har samlat ihop, för att sedan köpa saker som du har större nytta av.

Ju längre du kommer in i spelet, desto mer kommer du ha uppgraderat din karaktär med mer förmågor och fler vapen.  Grafiken i spelet är mycket vacker, vilket gör att du sugs in i den spännande fantasyvärlden. Spelet är skapad av spelutvecklaren CD Projekt och du spelar The Witcher i ett tredjepersons perspektiv. När du utforskar den stora öppna världen möter du spännande och intressanta karaktärer. Allt från människor till dvärgar, monster, älvor och andra mystiska varelser. Du kommer dessutom kunna interagera med dessa karaktärer och ta emot mindre uppdrag för att få ihop mer guld till bättre förmågor och bättre vapen, något som kommer gynna dig i spelet ju mer du spelar. The Witcher 3: Wild Hunt är verkligen ett spännande och fartfyllt spel, med en intressant historia och fin grafik!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *